Klassikeren

Danskere elsker rugbrød

Rigtig mange danskere er umådelig glade for det grove skiveskårene brød kaldet rugbrød. Det er super nemt, lækkert og ikke mindst sundt. Derfor er det også en super frokost løsning. Både til at smøre til madpakken, og til at servere til også mere særlige lejligheder. Det jeg synes er det afgørende for en god frokost, hvor rugbrød er inkluderet er pålægget. Rugbrød i sig selv, finder jeg nemlig ikke blot lidt kedeligt, men også for lidt til at blive dækket ind på både protein, kulhydrat og fedt. Derfor er en god frokost med rugbrød for mig ofte således:

  • 1 skive friskbagt rugbrød. (hvis dette er muligt)
  • 1 smilende æg
  • 1 skive varm røget laks
  • 4 skiver argurk
  • Frisk klippet dild til pyt
  • Salt og peber

En rugbrødsmad bestående af overstående er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Jeg er dejlig mæt bagefter og føler mig godt dækket ind på protein(æg), kulhydrat(rugbrød) og fedt(laks).  Det gode ved det pålæg jeg har valgt her er, at det også er super nemt til madpakken. Jeg venter blot med at pille ægget, komme dild, agurk og salt/peber på til jeg skal spise min mad. Så bliver den lækker og frisk selvom det er en madpakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *