Søndags frokost fra Ffood

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er ret vild med at gå på café og spise lækre salater og andre gode sager som brunch og drikke fancy kaffe i diverse former. Min sidste tur på café, resulterede i et besøg hos Ffood i Århus på Vetserbro torv og bød på en utrolig lækker salat bestående af spinatblade, kylling, ristede mandler, pinjekerner, pesto, tomater og honningristede solsikkekerner. 
En utrolig lækker frokost der blev bragt med til botanisk have, der ligger lige ved siden af, hvor den blev nydt i fantastisk selvskab og godt vejr. Jeg har ikke før besøgt Ffood på Vesterbro torv, men jeg er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, jeg kommer forbi der. Min kæreste, som jeg nød min frokost i det grønne med, bestilte en sandwich, half and half med kylling og avokado, og den så bestemt heller ikke værst ud. Jeg har lagt et lille billede op af min frokost her, og kan varmt anbefale et besøg på Ffood i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *