Bananpandekager

Pandekager på den bedste måde

De her pandekager kan man tillade sig at spise hver morgen og med god samvittighed, hvis man har lyst. De er en super god starter, da de smager godt, holder dig mæt længe, tilfredsstiller synet, og så er de dertil nemt tilgængelige at lave. De tager ikke længere tid end hverken havregrøden eller smoothie bowlen, og hvis jeg skal være ærlig, synes jeg de er noget af det bedste morgenmad, man kan lave på 15 min..

1 person:

Pandekager:

  • 1 banan
  • 2 æg
  • 1/2-1 dl havregryn
  • 1 tsk vaniliepulver
  • Kokosolie til stegning

Toppings muligheder:

  • Acasia honning
  • Peanutbutter
  • Frugt
  • Nødder
  • Sirup
  • mm.
  1. Alle ingredienserne blendes sammen til et tykflydende masse
  2.  Steg pandekagerne (gerne små, da de er nemmere at vende så) i ca. 2 min. på hver side.
  3. Kom de færdige pandekager på en tallerken og vælg det topping du har lyst til!

Nemt og lækkert, og som sagt, undgår man usundt topping og topping i for store mængder, så er den her morgenmad mindst lige så sund og proteinrig som din havregrød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *