Riskiks

Mere end bare en snack

En god mad som er ideal, hvis man lige er lidt mere sulten end bare til en gulerod midt på eftermiddagen. Den er salt, sød og fedtet på den gode måde og indeholder samtidig både kulhydrat, fedt og protein. Og derudover så smager den bare super godt!

Bananmad:

  • 1 riskiks
  • 1 banan
  • 1 1/2 tsk peanutbutter

Smør peanutbutteren på riskiksen og skær bananen ud og kom ovenpå, så simpelt er det, og det smager vildt godt! Tager lige den lille sult så man kan holde sig kørende til aftensmaden. Det gode ved at spise lidt om eftermiddagen er at man undgår at spise for meget til aftensmad, fordi man er blevet aalt for sulten. Så snup hellere sådan en lækker bananmad, hvis du er lidt sulten, end at trække den helt til aftensmaden og risikere at overspise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *