Pastasalat

Mængder kan være svære at vurdere

Det kan somme tider være svært at finde ud af, hvilken mængde mad man skal lave i forhold til, hvor mange man skal lave mad til, det synes jeg i hvert fald. Derfor har jeg delt en let tilgængelig pastasalat til én person med jer her, som jeg selv synes er lækker og nem at forholde sig til.

Pastasalat (600 kcal)

 • 1 dl fuldkornspasta(kogt)
 • 1/2 gulerod
 • 1 ss majs
 • 50 g spinat
 • 1/2 skoleagurk
 • 1/2 tomat
 • 1/2 løg
 • 1/4 avokado
 • 1/2 dl grønne bønner
 • 160 g torsk
 • 1 ss dressing

Hak/snit alle ingredienserne og bland dem sammen i en skål. Værsgo, nemt og lækkert.

Jeg går normalt ikke ind for at veje og måle min mad, da jeg synes det er både tidskrævende og tager for meget fokus fra nydelsen ved maden, men det kan somme tider være rart at have noget at tage udgangspunkt i, når man skal vælge hvad og hvor meget man kommer på tallerkenen.
En anden god huskeregel som jeg selv er glad for, er at inddele tallerkenen i 3 lige store dele, og tænke at der skal være 1/3 kulhydrat(ris, kartofler, brød), 1/3 protein(fisk, kylling) og 1/3 grønt(salat, gulerod, bønner mm.) på tallerkenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *